img

Ükssarviku sünd väljaspool Tallinnat: on see võimalik?

09:10
Karin Künnapas - kood/Jõhvi kaasjuht

Karin on uutmoodi programmeerimiskooli kood/Jõhvi kaasjuht. kood/Jõhvi töötab ilma õpetajate, klassitundideta ning õppimine on seal tasuta. Kooli kandideerimine on avatud kõigile, kes on vähemalt 18 aastased ja põhiharidusega. Kooli on asutanud 8 Eesti iduettevõtte maastikul väga hästi tuntud ja edukat ettevõtjat ja alustas tööd 2021 aasta sügisel. Esimeses lennus õpib ligi 200 õppijat vanuses 18-62 ning uude lendu plaanitakse vastu võtta kuni 400 õppijat üle 3000 kandidaadi hulgast.
Karin on õppinud majandust ja ärijuhtimist Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis Riias ja ajalugu Tartu Ülikoolis. Ta on viimased 9 aastat olnud seotud Eesti iduettevõtlusega töötades Eesti Äriinglite Assotsiatsioonis ning arendades ettevõtlusharidust Euroopa Innovatsiooniakadeemias. Hea hariduse arendamine ja rohkem kättesaadavaks muutmine on talle väga olulised ning ka üheks kood/Jõhvi missiooniks.

Facebook: https://www.facebook.com/kkunnapas Linkedin: https://www.linkedin.com/in/kunnapas/ Koduleht: https://kood.tech/et/