img

Kuidas teha ühest eurost sada, jätkusuutlikult?

09:20
Pirkko Valge - Heateo SA, Tegevjuht

Pirkko Valge on viimased kaheksa aastat juhtinud Heateo Sihtasutust. Ta oli üks Eesti esimese ühiskondlike probleemide lahendamisele keskendunud inkubaatori NULA loojatest ning käivitas Eesti esimese mõjusse panustava filantroopiafondi - Heateo Mõjufondi. Aasta hiljem käivitati koos Martin Villigu ja Taavet Hinrikusega Heateo Haridusfond. Tänaseks on erainvestorid panustanud Heateo fondidesse kokku 4 miljonit eurot ja fondid on toetanud mitmekümne algatuse kasvu.

Pirkko usub, et kombineerides parimaid praktikaid erasektorist ning tuues kokku erasektori, kolmanda sektori ja avaliku sektori parimad inimesed, saab koos luua olulisi positiivseid muutusi. Heateo Sihtasutus panustab algatustesse, mis suhtuvad kirglikult ühiskonna parandamisse ning mõõdavad oma mõju.

Pirkko varasem karjäär oli erasektoris - ta on töötanud strateegianõustajana konsultatsiooniettevõttes KPMG, vedanud juhtide arendamise ja muudatuste juhtimise valdkonda Hansapanga pan-Balti üksuses ning olnud kommunikatsioonijuht teatris NO99. Vabaühenduste nõustamisega on Pirkko tegelenud juba viimased 18 aastat - esmalt professionaalse vabatahtlikuna erasektori karjääri kõrvalt, hiljem Heateo Sihtasutuses.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/pirkko-valge-18b001108/